अाँपकाे फल नपाक्दै (काचैमा) भित्र किरा पसेर कुहिन्छ। येस्तो किन हुन्छ? येस्ता रोगहरु नियन्त्रण गर्न के गर्नु पर्छ? कस्ता कस्ता बिसादिहरु प्रयोग गर्न सकिन्छ? प्रष्ट बताइदिनुश न
Kun thau ma ho yesto bhako ra kun jaat ropnu bhayeko cha?
ठाउँ =भिमाद नगरपालिका-१,डुम्रेबेशी,तनहुँ जात त यकिन गरेर भन्न सकिन।आकारमा डल्लो र ठुलो हुन्छ।
Hawa paniko hisab le tapaiko thau aap ko lagi teti upayukta chaina, yedi kira parne samasya cha bhane bisadi halera tyo dirghakalin rupama samadhan hudaina.. Sake samma kacho bhayekai bela tipera ghar mai pakaune prayas garnu hola
काचो हुँदा नै फलको भित्रपट्टी किरा लाग्छ तेस्को उपचार के होला?? कोपिला बस्दा नै केही गर्न सकिन्छ कि?
कस्तो किरा? कोया भित्र हुने किरा/घुन भन्नू भएको हो?
हजुर हजुर
अाँप काटेर खान खोज्दा अाँपकाे चानाको भित्र पट्टि कुहेको हुन्छ
बाहिर हेर्दा राम्रो हुन्छ तर भित्र कुहेको हुन्छ
tapae lae Kira lageko fal gadnuhos hai Ani.. malathion 50% ec 1.5l pani ma misaera charnuhos..
Pani regular jamne thaun ma bot cha bhane ni aap ma kira lagcha
जवाफ त आएन त हजुर???
tapae lae testo vaeko faal katera falunu hola ani malathion 50%ec 1.5ml 1L pani ma misaera bot ma charnu hola..
ok
यो बिसादी कुन बेला छर्कने? अनि यो ec भनेको चाहिँ के हो नि?
malathion 50% ec को नेपाली रुपैयाँ कति पर्छ नि?अनि कहाँ पाईन्छ त? himal jee